Skip to content

Политика приватности и услови коришћења

Примењујући “Општу уредбу ЕУ о заштити података о личности” (ГДПР), као и позитивне прописе, који су донесени у Републици Србији у циљу спровођења начелних одредаба поменуте уредбе,

Агенција за консултантске услуге Нефертета Пујић ПР „Саветник за финансијско управљање и контролу“ ( у даљем тексту Саветник за ФУК ), са посебном пажњом брине о заштити података о личности. Лични подаци, које корисници остављају на нашој wеб страници користе се само у сврху у коју су достављени.

 Овом политиком приватности уређује се начин на који Саветник за ФУК (овај вебсајт) прикупља, користи, одржава и објављује информације прикупљене од корисника (у даљем тексту,”Корисник”) преко www.savetnikzafuk.rs  сајта или одредишних страна у власништву (у даљем тексту”Сајт”). Ова политика приватности се односи на Сајт и све производе и услуге које нуди Саветник за ФУК.

Услови коришћења

Ваша употреба интернет сајта Саветник за ФУК

Садржај интернет сајта може садржати нетачне податке или штампарске грешке. Саветник за ФУК задржава право да периодично или у било ком тренутку и без обавештења изврши промене на интернет сајту. Саветник за ФУК се не обавезује да ће редовно ажурирати информације садржане на овом интернет сајту. Саветник за ФУК не гарантује да ће интернет сајт функционисати без прекида или грешака, да ће недостаци бити благовремено исправљани или да је интернет сајт компатибилан са вашим хардвером или софтвером.

Изузеће од одговорности

Интернет сајт користите на сопствени ризик. Саветник за ФУК није одговоран за материјалну или нематеријалну штету, директну или индиректну која настане из коришћења или је у некој вези са коришћењем интернет сајта или његовог Садржаја.

Линкови са интернет сајтовима трећих лица

Саветник за ФУК на свом интернет сајту користи линкове других интернет сајтова и није њихов власник ни аутор.  Такви линкови су обезбеђени искључиво да би Вама пружили додатне информације. Саветник за ФУК не контролише и није одговоран за рад, садржај, политику приватности или безбедност ових сајтова. Саветник за ФУК не контролише садржај или производе или услуге доступне на овим интернет сајтовима. Ако успоставите везу са таквим интернет сајтовима преко линка на нашем интернет сајту, то чините на сопствени ризик и без наше сагласности.

Похађање онлајн вебинара/семинара

Похађање било које од понуђених онлине вебинара/семинара на сајту важи од тренутка уплате  од стране заинтересованог корисника и почетка рада. Корисника обавештавамо електронском поштом коју добија на почетку заказаног вебинара/семинара. Услови рада, цене и трајање сваког вебинара/ семинара јасно су истакнуте у електронској пошти коју корисник добија. Поручивањем услуге, сваки корисник ће потврдити да је упознат са овим одредбама и да је дао свој пристанак у складу са правилима одржавања вебинара/семинара. Плаћање наведених услуга је могуће само корисницима јавних средстава са исправним јединственим бројем корисника јавних средстава путем предрачуна/рачуна.  

Лични идентификациони подаци

Овај сајт прикупља личне, идентификационе, податке од Корисника на различите начине, укључујући, али не ограничавајући се, када Корисници посећују Сајт, региструју се на Сајту, пријављују се на newsletter, емаил форму, попуњавају формулар или упит, а у вези са другим активностима, услугама, функцијама или ресурсима који су доступни на Сајту. Корисницима се према потреби могу тражити име, презиме, број телефона, назив корисника јавних средстава у ком је корисник запослен и е-маил адреса. Корисници могу посетити наш Сајт анонимно. Сајт прикупља личне информације од Корисника само ако Корисник добровољно достави такве информације. Корисници увек могу одбити да лично пруже идентификационе информације, осим што у тим случајевима могу бити ускраћени за неке податке или активности на Сајту.

Други интернет сајтови

Наш интернет сајт може садржати линкове за друге интернет сајтове који нису под нашом контролом и који не подлежу овој Политици приватности. Уколико приступите другим интернет сајтовима користећи дате линкове, оператери ових интернет сајтова могу тражити информације од вас које ће користити у складу са својим политикама заштите приватности, које се могу разликовати од наше.

Употреба колачића (Cookies)

Као и већина сајтова на интернету, наш сајт користи тзв. “колачиће” (у наставку Cookies). Колачићи су текстуалне датотеке која се чува у веб прегледачу и рачунару корисника који прегледа веб сајт. Када корисник у будућности прегледа тај исти сајт, сајт може “извући” или дохватити податке који су сачувани у колачићу, како би био обавештен о претходној корисничкој активности. Колачићи могу садржати информације о томе које је странице корисник посетио, податке о пријави, па и коју дугмад је корисник кликнуо. Ови подаци могу остати у колачићу месецима, чак и годинама. Колачићи су јединствено додељени Вама и може их читати само веб сервер у домену који је издао тај колачић. Коришћење колачића је стандардна пракса на Интернету и већина интернет прегледача је подешена тако да аутоматски прихвата све колачиће. Међутим, Ви увек можете одлучити да желите да престанете да их користите. Можете их једноставно ручно обрисати или свој интернет претраживач посебно подесити за рад са колачићима. За такву врсту подешавања морате прегледати секцију подешавања Вашег интернет прегледача.  Саветник за ФУК користи колачиће искључиво како бисмо омогућили корисницима квалитетнију интеракцију са нашим сајтовима, за потребе анализе посећености и оптимизацију.

Идентификациони подаци који нису личне природе

Не-лични идентификациони подаци могу укључити име претраживача, тип рачунара и техничке информације о Корисницима средстава за прикључење на Сајт, као што је оперативни систем, Интернет провајдер који користе и друге сличне информације.

Где се чувају Ваши подаци

Подаци о личности се прикупљају и чувају у оквиру емаил листе (базе података) путем Sender net (емаил маркетинг и маркетинг аутоматизација) који је своје пословање прилагодио ГДПР регулативи.

Како се користе прикупљене информације?

Сајт може прикупљати и користити личне податке Корисника у следеће сврхе:

Да побољша своје услуге

Информације које се прикупљају, помажу да се ефикасније одговори на ваше захтеве корисничкој служби и подршци.

За персонализацију искуства корисника

Информације се могу користити како би боље схватили како Корисници (као група) користе услуге и ресурсе који се налазе на Сајту

Да се унапреди Сајт

Могу се користити повратне информације које наведете за побољшање производа и услуга.

Слање информација Корисницима које су пристали да приме о темама њиховог интересовања.

Да би се послале периодичне е-поруке

Емаил се може користити за слање информација о исправкама и новинама на Сајту, да се одговори на Корисникове молбе, питања и/или друге захтеве. Ако Корисници одлуче да се определе за маилинг листу сајта Саветник за ФУК, они ће добити е-поруке које могу да укључују вести, информације о новим понудама или услугама. Ако у било ком тренутку Корисник жели да се одјави од пријема будуће е-поруке, на дну сваког е-маила постоји линк за одјаву.

Како се штите информације?

Сајт усваја прикупљање података, складиштење и обраду и сигурносне мере за заштиту од неовлашћеног приступа, промена, обелодањивања или уништавања личних информација, корисничког имена, лозинке, трансакција информација и података који се налазе на сајту. Сајт Саветникк за ФУК је у складу ГДПР-ом у циљу стварања што повољнијег, сигурног, амбијента за Кориснике.

Дељење личних података

Саветник за ФУК не продаје, не тргује и не изнајмљује Корисничке личне идентификационе податке другима.

Права Корисника

У складу са ГДПР регулативом Корисник има право:

Да се у сваком тренутку одјави са емаил листе

Затражи да погледа који су његови подаци сачувани у бази података

Затражи да буде заборављен (да се избришу сви његови подаци из базе података)

Промене у политици приватности

Саветник за ФУК има дискреционо право да ажурира ову политику приватности у било које време. Препоручује се Корисницима да с времена на време провере ову страницу за било какве промене. Да остану информисани о томе на који начин се штите лични подаци који се прикупљају. Сагласни сте и прихватате да је Ваша одговорност да прегледате ову политику приватности периодично и постанете свесни модификација.

Ваше прихватање ових услова:

Коришћењем Сајта Саветник за ФУК, прихватате ову политику. Ако се не слажете са овом политиком, молим Вас да не користите овај Сајт. Коришћење Сајта након објављивања промена у овој политици ће се сматрати као Ваше прихватање тих промена.

Контакт

У случају било каквих питања у вези политике приватности, праксе Сајта или вашом интеракцијом са овим Сајтом, контактирајте нас:

Нефертета Пујић

www.savetnikzafuk.rs имејл: office@savetnikzafuk.rs